top of page
Αναζήτηση

Κρασί έξω απο το κουτί

Έγινε ενημέρωση: 8 Ιουν 2020

Μια συναρπαστική οινική εμπειρία στα αμπέλια του κτήματος

Το Οινοποιείο Εκφράσεις το Σαββάτο 20 Ιουνίου και τη Κυριακή 21 Ιουνίου στις 10πμ σας προσκαλεί σε μια ανεπανάληπτη οινική εμπειρία.


Ο Χρήστος Βασιλειάδης, ιδιοκτήτης και οινοποιός, θα σας ξεναγήσει στα πιο συναρπαστικά αμπέλια του κτήματος στις κορυφές της Μαδαρής. Η μέρα ξεκινά με μια σύντομη ενημέρωση τοπογραφικού χαρακτήρα, συνεχίζει με μια ευχάριστη και εκπαιδευτική βόλτα στο κτήμα και ολοκληρώνεται με μια εκτενή παρουσίαση των συλλογών κρασιού Madari Hills Collection, Hillside Collection και Late Harvest Series στους χώρους του οινοποιείου.


Καθ' όλη τη μέρα θα προσφερθεί καφές, σνακς καθώς και συνοδευτικές πιατέλες τυριών κατα τη διάρκεια της παρουσίασης.

Λόγω του γεγονότος οτι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων για κάθε ημέρα της παρουσίασης απαιτείται προ κράτηση και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής ανα άτομο καθορίζεται στα 25 ευρώ. Με το τέλος της παρουσίασης ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει ως δώρο σημμετοχής το πρόσφατα κυκλοφόρητο Madari Hills Collection Ραψωδία 2019.

Κρατήστε τη θέση σας τώρα και απολαύστε μια ανεπανάλυτη εμπειρία, δοκιμάζοντας μαζί μας και πάντα σκεπτόμενοι έξω απο το κουτί !!!


Εισιτήρια για την εκδήλωση μπορείτε να αγοράσετε απο το https://fienta.com/krasi-exo-apo-to-kouti.


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε επίσης να απευθύνεστε στο info@ekfraseiswinery.com και στο τηλέφωνο 25 211604.

249 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page