Εμπειρίες Επισκέψεων

Pic%203_edited.jpg

Πρώτη Αφή

Δευ - Κυρ 11:00 πμ - 5:00 μμ

(κατόπιν συνεννόησης)

Με τη Πρώτη Αφή έχετε τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε τα κρασιά απο όλες μας τις συλλογές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου μας.

Τα κρασια σερβίρονται υπο σωστές συνθήκες, με καθορισμένη σειρά και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα απολαύσετε με τη παρέα σας συνοδεύοντας τα με εποχιακές πιατέλες που σας προσφέρουμε ως συνοδευτικό.

Χρέωση ανα άτομο € 10                                  (δυο άτομα ελάχιστη συμμετοχή)

IMG_1527.jpg

Άλλη Ματιά

Δευ. - Σαβ. 11:00 πμ - 17:00 μμ          (κατόπιν συνεννόησης)

Ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχει να προσφέρει το οινοποιείο στους επισκέπτες του. Μια περιήγηση στα πιο συναρπαστικά αμπέλια του κτήματος παρέα με τον παραγωγό. Μέσω αυτής της εμπειρίας θα δούμε με Άλλη Ματιά τη δουλειά που γίνεται στο κτήμα. Θα εξερευνήσουμε εξαιρετικά σπάνιους αμπελώνες. Η μέρα συνεχίζεται με πλήρης παρουσίαση των κρασιών και γευστική δοκιμή σε συνδυσμό με γεύμα. 

Χρέωση ανα άτομο 50€                                      (οκτώ άτομα ελάχιστη συμμετοχή)

Εκ βάθρων

Δευ.- Κυρ. 11:00 πμ - 17:00 μμ          (κατόπιν συνεννόησης)

Μια ανεπανάλυπτη εμπειρία. Ο οινοποιός παρουσιάζει τα κρασιά του οινοποιείου με ολες τις απαραίτητες επεξηγηματικές αναφορές καθώς επίσης και με μια εκ βάθρων περιπλάνηση στο κρασί, τη παραγωγή και τη κατανάλωση του. Δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν μια πλήρη και εκτεταμένη ενημέρωση. 

Χρέωση ανα άτομο € 25                                    (τέσσερα άτομα ελάχιστη συμμετοχή)

Γεύσεις Ασορτί

Δευ.- Κυρ. 11:00 πμ - 17:00 μμ          (κατόπιν συνεννόησης)

Ένα συναπάντημα γεύσεων και αρωμάτων. Μέσω του πακέτου αυτού θα γνωρίσετε τα κρασία μας, συνοδεύοντας τα με γεύσεις  απο την κλασική κυπριακή κουζίνα. Ένα περιεκτικό γεύμα πέντε πιάτων με πρώτες ύλες απο το κτήμα μας,  τα οποιά το καθένα συνοδεύεται απο το κατάλληλο και ταιριαστό κρασί μας. Όλα τα μυστικά πίσω απο τον συνδυασμό κρασιού και φαγητού.  

Χρέωση ανα άτομο € 40                                    (τέσσερα άτομα ελάχιστη συμμετοχή)