top of page
Αναζήτηση

Ekfraseis Wines Masterclass 2023

Ένα αυθεντικό masterclass, που θα σε ταξιδέψει στον κόσμο των κρασιών μας, στις 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό σε ένα αυθεντικό masterclass κρασιών που διοργανώνει το οινοποιείο μας.


Σε αυτό το εργαστήρι γευστικής δοκιμής, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε νέες και παλιές δημιουργίες του οινοποιείου μας, καθώς επίσης και να συμμετέχετε σε κάθετη δοκιμή μερικών εκ των πλέον καθιερωμένων ετικετών μας.


Παράλληλα με την γευστική δοκιμή θα γίνει μια εκτενής ενημέρωση όσο αφορά την τοποθεσία και τις ιδιαιτερότητες του κτήματος μας, την φιλοσοφία μας, την αμπελοκαλλιέργεια και την παραγωγή των κρασιών μας.


Τέλος, θα αναλυθούν οι τρόποι που επιλέγουμε ένα κρασί, οι τρόποι και οι μέθοδοι γευστικής δοκιμής, ο τρόπος σερβιρίσματος και παράθεσης του κρασιού, οι συνθήκες ορθής φύλαξης καθώς επίσης θα επεξηγηθούν λεπτομερείς που αφορούν τον συνδυασμό του κρασιού με το φαγητό.


Το masterclass θα ολοκληρωθεί με ελεύθερη συζήτηση με τον οινοποιό μας και ιδιοκτήτη του οινοποιείου Χρήστο Βασιλειάδη.


Η παρουσίαση για το συγκεκριμένο masterclass θα γίνει στην ελληνική γλώσσα και το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα €50 ανά άτομο.


Στην τιμή περιλαμβάνονται:


· Συμμετοχή στο σεμινάριο και την γευσιγνωσία.

· Γεύμα στο Dionysοs main restaurant του ξενοδοχείου με το πέρας της γευσιγνωσίας, συνοδευόμενο από τα κρασιά μας.

· Εκπτωτικό κουπόνι αξίας €12 το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε για αγορές κρασιών ή σε πακέτο γευσιγνωσίας στο οινοποιείο μας.

· Έκπτωση 15% για τις αγορές των κρασιών σας κατά την μέρα της εκδήλωσης.


Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και κρατήσεις μπορούν να γίνουν μόνο ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3MsAJMU


Σας περιμένουμε για μια μοναδική εμπειρία, με καλό κρασί και αρκετή γνώση.

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Άλλη Ματιά...

bottom of page