top of page
Αναζήτηση

Άλλη Ματιά...

Μια βιωματική εκδήλωση με θέμα το αμπέλι και το κρασί

Το Οινοποιείο Εκφράσεις σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού προσφέρουν σε εσάς άλλη μια εκδήλωση με θέμα το κρασί και το αμπέλι.


Τις ημερομηνίες 18, 19, 25 και 26 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην εκδήλωση με τίτλο Άλλη Ματιά που θα πραγματοποιηθεί στο οινοποιείο μας.


Το πακέτο εμπειρίας με τίτλο Άλλη Ματιά, προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκδήλωσης και σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν στις πιο πάνω ημερομηνίες.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη σε μερικά από τα υψηλότερα και ομορφότερα μας αμπέλια στο βουνό Μαδαρή, βιωματική δράση, επεξηγήσεις και ενημέρωση για τις διαδικασίες καλλιέργειας. Θα ακολουθήσει μια περιεκτική και εκπαιδευτική γευσιγνωσία υπό την επιμέλεια του οινοποιού μας Χρήστου Βασιλειάδη στον υπαίθριο μας χώρο Le Cantine η οποία περιλαμβάνει την δοκιμή των κρασιών του οινοποιείου μας συνοδευόμενα με εποχιακές πιατέλες τυριών και φρούτων.


Οι ώρες πραγματοποίησης είναι από τις 12:30 – 16:30 στις πιο πάνω ημερομηνίες και είναι απαραίτητη η κράτηση των θέσεων σας.


Για κρατήσεις μπορείτε ναι επικοινωνείτε με email στο info@ekfraseiswinery.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

2.316 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page