top of page
Αναζήτηση

Δημιουργώ...

Ένα διαδραστικό οινικό εργαστήριο με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού

Ακόμη μια εκδήλωση με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού έχει προγραμματιστεί από το Οινοποιείο Εκφράσεις για τις 30 Απριλίου, 1 Μαΐου, 7 Μαΐου & 8 Μαΐου.


Πρόκειται για την εκπαιδευτικό εργαστήριο με τίτλο «Δημιουργώ» μέσω του οποίου ο οινοποιός μας Χρήστος Βασιλειάδης, θα παρουσιάσει στους επισκέπτες διάφορες πρακτικές και διαδικασίες μέσω των οποίων αποφασίζεται ο τελικός χαρακτήρας των κρασιών του οινοποιείου αλλά και των κρασιών σε γενικότερο πλαίσιο. Θα αναλυθούν τα δομικά στοιχεία ενός κρασιού ένα προς ένα καθώς επίσης και ο τρόπος που αυτά συνδυάζονται προκειμένου να «κτιστεί» ένα κρασί και να αποκτήσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ποιοτικό και αντιπροσωπευτικό του σκοπού του.


Το εργαστήρι έχει διαδραστικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες, θα κληθούν να συζητήσουν και να αποφασίσουν μαζί με τον οινοποιό παραμέτρους και συνθήκες καθώς επίσης και να δημιουργήσουν τα δικά τους ”Cuvée” κατά την διάρκεια του εργαστηρίου αξιοποιώντας δείγματα διαφορετικών κρασιών από διαφορετικές ποικιλίες, χρονιές και αμπελώνες.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει γευσιγνωσία, όπου οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τα κρασιά του οινοποιείου και θα προσπαθήσουν να αναγνωρίσουν τα στοιχεία που προηγουμένως είχαν αναλυθεί.

Οι μέρες και οι ώρες πραγματοποίησης του εργαστηρίου έχουν καθοριστεί ως ακολούθως:


Σάββατο 30 Απριλίου 11:30 – 13:30 & 14:30 – 16:30


Κυριακή 1η Μαΐου 11:30 – 13:30 & 14:30 – 16:30


Σάββατο 7 Μαΐου 11:30 – 13:30 & 14:30 – 16:30


Κυριακή 8 Μαΐου 11:30 – 13:30 & 14:30 – 16:30


Για την συμμετοχή σας, απαιτείται κράτηση και κρατήσεις μπορούν να γίνουν αφού αποστείλετε email στο info@ekfraseiswinery.com δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή.


Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούμε όπως διευθετήσετε την κράτηση σας έγκαιρα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Σας περιμένουμε λοιπόν, για μια όμορφη και δημιουργική εμπειρία πλαισιωμένη από αρώματα και γεύσεις του κυπριακού αμπελώνα.




750 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page