top of page
Αναζήτηση

Σημαντική Ανακοίνωση με αφορμή την πανδημία


Εκτιμώντας τις περιστάσεις γύρω απο την επιδημία του κορονοϊού καθώς επίσης λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τα καθολικά προληπτικά μέτρα που έχουν αναγγελθεί αποφασίστηκε όπως το Οινοποιείο Εκφράσεις παραμείνει ανοικτό προς το κοινό προβαίνοντας όμως σε κάποιες απαραίτητες ρυθμίσεις.


1. Οι επισκέψεις θα μπορούν να πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ κατόπιν προσυνεννόησης και θα αφορούν πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων για κάθε ομάδα. 2. Η είσοδος στους χώρους του οινοποιείου θα επιτρέπετε μόνο απο συγκεκριμένο σημείο όπου έχουν τοποθετηθεί προς χρήση κατάλληλα μέσα απολύμανσης και προστασίας. 3.Προσβάσιμος χώρος για το κοινό καθορίστηκε ΜΟΝΟ ο χώρος γευστικής δοκιμής. 4. Η δοκιμή θα γίνεται σε ποτήρια μιας χρήσης, σε περιβάλλον που απολυμαίνεται διαρκώς.


Παρακαλούμε όπως αν κάποιος παρουσιάζει κάποια συπτώματα ή υποπτεύεται πιθανό κρούσμα να αναβάλει πιθανή επίσκεψη σε μεταγενέστερο χρόνο. Όλα τα πιο πάνω θα ισχύουν μέχρι την επαναξιολόγηση των συνθηκών. Τηρώντας βασικούς κανόνες υγιεινής, με κοινωνική συνείδηση και αποφεύγοντας το πανικό μπορούμε να προσαρμόσουμε τη την καθημερινότητα μας και να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε κάποιες μικρές στιγμές χαλάρωσης.

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page